SANGKORET FREIDIG
menu

Freidigliv:

9 Nov 2014

Konsert med Grorud Mannskor, Nittedal Bygdekor, Økern Damekor, Caldera, og Bryn Mannskor i Grorud Kirke. Veldig fint å høre andre og veldig varierte kor. Freidig avsluttet konserten med en friskis; Røvardansen.

29 Oct 2014

Freidig i tre varianter!

Sangkoret Freidig på 1-2-3; en konsert i alfabetisk rekkefølge, og med tre varianter Freidig, ble en strålende festlig kveld. Damene vartet opp med tre blodferske Abba-nummer, og våre malmfulle menn med sine freidige og hvitluggete panner gledet oss alle med blant annet "Rett som ørnen stiger". Vi avsluttet i samspill, med et utvalg av kraftsalver fra jubileumsreportoaret.

5 Jun 2014

I 2018 fyller Sangkoret Freidig 100 år! Og igår kveld, på vårsemesterets siste øvelse, ble reisemålet for 100-års-jubileumsturen avslørt: Vi skal til ROMA!
Om nøyaktig fire år (igår), den 4.juni 2018, er vi forhåpentligvis innlosjert i Villa Grazioli, et praktgods fra det 16.århundre. Vi feiret igår med Tiramisu og italiensk quiz (vi må alle lese oss opp, tydeligvis) - tusen takk til reisekomitteen for alt så langt!

Nå går vi hver til vårt for sommeren. Men vi skal slett ikke late oss! Vi skal snekre fuglekasser og strikke raggsokker, sy og hekle og male og produsere allverdens til julemarkedet vårt 22-23 november. Alle inntekter går i reisekassen - vårt motto er: alle skal med!

5 Jun 2014
25 May 2014

Odda i våre hjerter!

Vi busset over Haukeli med egen guide, og fikk et strålende møte med både det vakre industristedet, og Odda Songlag på hjemmebane! De gjorde stor stas på oss, og vi ga det vi hadde, både i gågaten og i Lindehuset. Dere var supre, Odda - we´ll meet again!

8 May 2014
Et ikke helt fulltallig Freidig på Årvoll.
Et ikke helt fulltallig Freidig på Årvoll.

Veldig trivelig besøk hos Årvoll Sangensemble, i låven på Årvoll gård; kaffe, kaker, kor og klang. Takk til vertskapet!

1 - 2 - 3 - 4 - 5
Sangkoret Freidig Oslo