sd main logo

SANGKORET FREIDIG

Menu

Freidigliv:

28 Feb 2015

Den 25/2 avholdt vi medlems- og årsmøte. Nytt styre ble valgt, og etter sju år som leder i Sangkoret Freidig overlot Carl Møllerløkken stafettpinnen til Marianne Ween. Velkommen i rollen, Marianne!

9 Feb 2015

Om ni dager fyller Freidig 97! Vi er godt igang med nytt semester, og et nytt program til VÅRKONSERT onsdag 25.mars. Konserten har arbeidstittel "Mot vår; sanger om slikt og annet", evt.: "3 år til avgang" - vi utfordrer vårt publikum til MUSIKKQUIZ med jubileumstema!

22 Dec 2014

Takk for en vidunderlig julekonsert i Sagene Kirke igår, sammen med Sagene Vocalis, Østensjø Seniorkor og Langhus veldig blandede kor. Nå er det jul på ordentelig!
Her kan du høre et nesten vellykket opptak av "Deilig er den himmel blå".

18 Dec 2014

Under gårdsdagens generalprøve til årets julekonsert i Sagene Kirke ble tre nye Freidigsangere sunget inn - sjelden har rammene rundt en innsynging vært så stemningsfulle! (Og ute dalte julesneen, tilogmed! :-)


Velkommen "på ordentlig" Anders, Sølvi og Erna!

8 Dec 2014

Plakaten til årets julekonsert i Sagene Kirke er på vei ut til koristene - vi gleder oss til en vakker kveld! Velkommen!

23 Nov 2014

Så har vi lagt bak oss Freidigs Julemarked 2014! Bilder HER.

Det har vært en fantastisk helg, med formidabel innsats fra hele koret. Fra det røde vegg-til-vegg-teppet i gymsalen på Trasop skole til det aldri hvilende vaffeljernet på kjøkkenet, lå førjulstemningen tykt og strålende!
Vi solgte så og si rubbel og bit av søm og strikk og snekkerier, konfekt og kaker, julepynt og julesild. I kafeen lot store og små seg begeistre av Arnes tryllerier, sjansen til å vinne i lotteri eller på lykkehjul - og av all god hjembakst og vafler selvsagt! Heidis ansiktsmaling sørget for at det mysset av små sommerfugler og tigere, som også fikk være med på både sang og høytlesning.
Koret sang en mini-konsert begge dager, og klarte å holde fokus midt i alt det andre vi hadde å tenke på, hurra! Freidig + effektiv og strålende innsats = sant!


Nå ruller vi videre i 100 mot 100!

9 Nov 2014

Konsert med Grorud Mannskor, Nittedal Bygdekor, Økern Damekor, Caldera, og Bryn Mannskor i Grorud Kirke. Veldig fint å høre andre og veldig varierte kor. Freidig avsluttet konserten med en friskis; Røvardansen.

29 Oct 2014

Freidig i tre varianter!

Sangkoret Freidig på 1-2-3; en konsert i alfabetisk rekkefølge, og med tre varianter Freidig, ble en strålende festlig kveld. Damene vartet opp med tre blodferske Abba-nummer, og våre malmfulle menn med sine freidige og hvitluggete panner gledet oss alle med blant annet "Rett som ørnen stiger". Vi avsluttet i samspill, med et utvalg av kraftsalver fra jubileumsreportoaret.

5 Jun 2014

I 2018 fyller Sangkoret Freidig 100 år! Og igår kveld, på vårsemesterets siste øvelse, ble reisemålet for 100-års-jubileumsturen avslørt: Vi skal til ROMA!
Om nøyaktig fire år (igår), den 4.juni 2018, er vi forhåpentligvis innlosjert i Villa Grazioli, et praktgods fra det 16.århundre. Vi feiret igår med Tiramisu og italiensk quiz (vi må alle lese oss opp, tydeligvis) - tusen takk til reisekomitteen for alt så langt!

Nå går vi hver til vårt for sommeren. Men vi skal slett ikke late oss! Vi skal snekre fuglekasser og strikke raggsokker, sy og hekle og male og produsere allverdens til julemarkedet vårt 22-23 november. Alle inntekter går i reisekassen - vårt motto er: alle skal med!

5 Jun 2014
25 May 2014

Odda i våre hjerter!

Vi busset over Haukeli med egen guide, og fikk et strålende møte med både det vakre industristedet, og Odda Songlag på hjemmebane! De gjorde stor stas på oss, og vi ga det vi hadde, både i gågaten og i Lindehuset. Dere var supre, Odda - we´ll meet again!

8 May 2014
Et ikke helt fulltallig Freidig på Årvoll.
Et ikke helt fulltallig Freidig på Årvoll.

Veldig trivelig besøk hos Årvoll Sangensemble, i låven på Årvoll gård; kaffe, kaker, kor og klang. Takk til vertskapet!

1 - 2 - 3 - 4 - 5
Sangkoret Freidig Oslo