SANGKORET FREIDIG

SANGKORET FREIDIG

Menu

Freidigliv:

28 May 2015

Igår delte vi vår månedlige kaffekveld med Bryn Mannskor. Kakestandarden var definitivt på høyden, og det var både Bryngutta og Freidig også. Mannskoret vartet opp med urframføring av HELE (som dirigent Dag Øystein Berger understreket) sitt innmari fine Beatlespotpurri, spesialskrevet for dem av korets akkompagnatør Hanne T. Asheim. Vi sang for hverandre, og for et engere og begeistret publikum - blant annet et knippe årgangssangere fra Freidig. Solistinnslag fra Geir Wigdel og våre herlige Husmødre gjorde også sitt til at kvelden ble variert og festlig.

Flere bilder her!

26 Apr 2015

Konsertverter Langhus Veldig Blandede Kor stilte med imponerende kaker og smørbrød igår! Og sammen laget vi og Karteswingen en riktig festlig og velklingende aften på Ski - vi sees igjen!

9 Apr 2015

Laghus Veldig Blandede kor - bildet er lånt fra Østlandets Blad, 13/4, fotograf: YANASTUBBERUDLIEN
Laghus Veldig Blandede kor - bildet er lånt fra Østlandets Blad, 13/4, fotograf: YANASTUBBERUDLIEN

Vi forbereder oss til Ski-tur (- dog uten snefall, får vi håpe)!

Den 23/4 er vi invitert av Langhus Veldig Blandede Kor og sangkoret Karteswingen til å lage konsert på Salen, Torgveien 7, Ski. Vi tar vi med oss et knippe glade sanger og gleder oss til dét!

29 Mar 2015

Takk til alle involverte for en festlig kveld! Freidig har trolig aldri sunget så mange sanger på én konsert, og musikk-quiz-premien var en overraskelse for alle.:-)

Med et italiensk tilsnitt markerte vi nok et trappetrinn på vår ferd mot Roma i 2018, og tango og friske farger ga oss mental styrke til å møte snøkaoset som fulgte dagen derpå!


10 Mar 2015

Il mio! Vel møtt den 25de!

28 Feb 2015

Den 25/2 avholdt vi medlems- og årsmøte. Nytt styre ble valgt, og etter sju år som leder i Sangkoret Freidig overlot Carl Møllerløkken stafettpinnen til Marianne Ween. Velkommen i rollen, Marianne!

9 Feb 2015

Om ni dager fyller Freidig 97! Vi er godt igang med nytt semester, og et nytt program til VÅRKONSERT onsdag 25.mars. Konserten har arbeidstittel "Mot vår; sanger om slikt og annet", evt.: "3 år til avgang" - vi utfordrer vårt publikum til MUSIKKQUIZ med jubileumstema!

22 Dec 2014

Takk for en vidunderlig julekonsert i Sagene Kirke igår, sammen med Sagene Vocalis, Østensjø Seniorkor og Langhus veldig blandede kor. Nå er det jul på ordentelig!
Her kan du høre et nesten vellykket opptak av "Deilig er den himmel blå".

18 Dec 2014

Under gårdsdagens generalprøve til årets julekonsert i Sagene Kirke ble tre nye Freidigsangere sunget inn - sjelden har rammene rundt en innsynging vært så stemningsfulle! (Og ute dalte julesneen, tilogmed! :-)


Velkommen "på ordentlig" Anders, Sølvi og Erna!

8 Dec 2014

Plakaten til årets julekonsert i Sagene Kirke er på vei ut til koristene - vi gleder oss til en vakker kveld! Velkommen!

23 Nov 2014

Så har vi lagt bak oss Freidigs Julemarked 2014! Bilder HER.

Det har vært en fantastisk helg, med formidabel innsats fra hele koret. Fra det røde vegg-til-vegg-teppet i gymsalen på Trasop skole til det aldri hvilende vaffeljernet på kjøkkenet, lå førjulstemningen tykt og strålende!
Vi solgte så og si rubbel og bit av søm og strikk og snekkerier, konfekt og kaker, julepynt og julesild. I kafeen lot store og små seg begeistre av Arnes tryllerier, sjansen til å vinne i lotteri eller på lykkehjul - og av all god hjembakst og vafler selvsagt! Heidis ansiktsmaling sørget for at det mysset av små sommerfugler og tigere, som også fikk være med på både sang og høytlesning.
Koret sang en mini-konsert begge dager, og klarte å holde fokus midt i alt det andre vi hadde å tenke på, hurra! Freidig + effektiv og strålende innsats = sant!


Nå ruller vi videre i 100 mot 100!

9 Nov 2014

Konsert med Grorud Mannskor, Nittedal Bygdekor, Økern Damekor, Caldera, og Bryn Mannskor i Grorud Kirke. Veldig fint å høre andre og veldig varierte kor. Freidig avsluttet konserten med en friskis; Røvardansen.

29 Oct 2014

Freidig i tre varianter!

Sangkoret Freidig på 1-2-3; en konsert i alfabetisk rekkefølge, og med tre varianter Freidig, ble en strålende festlig kveld. Damene vartet opp med tre blodferske Abba-nummer, og våre malmfulle menn med sine freidige og hvitluggete panner gledet oss alle med blant annet "Rett som ørnen stiger". Vi avsluttet i samspill, med et utvalg av kraftsalver fra jubileumsreportoaret.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
Sangkoret Freidig Oslo