SANGKORET FREIDIG

SANGKORET FREIDIG

Menu

Freidigliv:

23 Feb 2018

Da har vi vært i Rådhuset på vår 100-årsdag! Det var bobler i glasset og snadder på tallerken. Varaordfører Kamzy holdt en festlig tale for oss, full av go´ord for oss og korsangen. Carl takket på korets vegne, og med ryggen til Oslos fineste utsikt sang vi våre tre sanger og misunte Rådhuskoret den gode akustikken. Omvisning fikk vi også, før vi rullet opp på Grand og hevet et glass til til hverandre, som det sømmer seg hundreåringer på bytur.

19 Dec 2017

Julekonserten i Sagene Kirke var vakker og stemningsfull som alltid, og nok en gang avsluttet alle korene med Deilig Er Jorden sammen med publikum - med innlevelse, håp (og en viss trass, red.anm.). Det blir ikke ordentelig jul uten!

22 Oct 2017

Under seminaret på Leangkollen Hotell 20-21 oktober imponerte vi både oss selv og vår kjære Stein! Vi kan med overbevisning si: Freüe dich! med tanke på 100-års-Jubileumskonserten om ett år.

11 Oct 2017

Påmeldingen til Prosjekt100 er nå avsluttet, og vi har boostet rekkene med et knippe kvalitetskarer! Dere er hjertelig velkomne, og vi ser frem til deres sangerfellesskap i jubileumsåret - og kanskje videre.

26 Sep 2017

Fakkelturen til Sarabråten den 21.september ble magisk - og Lokkeduene bidro med sitt i Korketrekkeren. Om det er takket være dem at det idag dukket opp to nye herrer på øvelsen skal være usagt - men ihvertfall: Takk til dere som sang, og dere som ruslet forbi og hørte på! 

14 Sep 2017

Herved introduseres LOKKEDUENE, Sangkoret Freidigs utsendte på uhøytidelige samlinger - 2.september koste de seg på Oppsal Gatefest. Neste gang Lokkeduene skal ut og fly, er det i Østmarka. Du finner oss i Korketrekkern den 21.september, fra klokka 18.30, som en del av fakkeltoget til Sarabråten i regi av Østmarkas venner. Kom og opplev stemningen!

6 Sep 2017

Vi er godt i gang med høstsemesteret; det første i vårt 100de år! Og idag sang vi for TO hundreåringer: Dagny (mamman til Edel og Reidun, laaaaaangvarig og trofast støttemedlem) og oss selv. Hurra Hurra Hurra! og gratulerer så mye med dagen som var på søndag, Dagny!

30 Aug 2017

En god start på Jubileumsåret: idag sang vi inn tre nye medlemmer! Velkommen som "fast inventar" Anita, Frode og Boye!

4 Jul 2017

Vi er nå halvveis inn i Freidigs Kulinariske Kalenderår, og håper alle kalenderbrukere lager søte sopranshots så snart kirsebæra blir modne. 


Og: Er du nysgjerrig? :-) 

Se innslaget fra SFTV her.

12 Jun 2017

Da er det Freidigferie! Første øvelse etter sommeren blir 23.august (Lurer du på oss, så kom! :-) Skullerud Skole, klokka 19.)

Reidars hage ble i år for våt, selv for reker med tilbehør og ellers ganske vanntette Freidigsangere, så sommerfesten ble utsatt - vi prøver igjen 25.august! :-)

Ellers skal vi delta på Østensjø Bydelsdager, 2.september, synlige med litt sang og salg av oss sjøl. I mellomtiden: God og syngende sommer til alle! 

13 Mar 2017

Årsfesten ble avholdt 11/3, og tre femårs-medaljer og devise for 65-års medlemskap ble delt ut av Ordensrådet. Nyvalgt leder Carl Møllerløkken fikk dessuten gleden av å dele ut Æresmedlemskap til John Thoresen, Laila Waage, Knut Waage og Astrid Borgen - velfortjent etter mange år med innsats ut over det man kan forvente i sangens og Freidigs tjeneste. TAKK!

24 Feb 2017

Det ble bursdagssang og mere til, med kaker og selskap som var en 99-åring verdig. Burdagsoverraskelsene var tryllerier fra vår egen magiske Arne, og spesialskrevet medley fra de uforlignelige Husmødrene. Tusen takk til KoriO, som stilte notesterke og gjorde stas på bursdagsbarnet med egen sang. Partyhatter og sjampers gjorde prikken over i´en - og nå er det bare ett år til 100-årsdagen! 

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
Sangkoret Freidig Oslo