Freidigliv:

1446204480
Fra konserten i Bøler Kirke - fint med farver!
1445274714

I fabelaktig høstvær har vi hatt sangerseminar på komfortable Sundvolden Hotel. Vi gjennomgikk programmet for konserten med Oppsal Janitsjar den 28de, og to nye julesanger fikk "satt seg" godt. Vi reiste hjem adskillig mer juleklare enn vi var da vi kom, og (om mulig) enda litt mer sammensveisa!

1442251440

En sjelden og gledelig foreteelse: Freidig som bryllupsmusikanter! Vårt ungdomsalibi Annicken Waage, som har vært med i Freidig siden hun var i bleier, giftet seg (iført håndsydde cowboyboots) med sin John Olav i Sagene Kirke 12/9. Vår dirigent Stein Skøyeneie er kantor i Sagene, og sammen hadde brudepar, prest og kantor flettet musikk og sermoni sammen til en nydelig helhet. En opplevelse å stå på galleriet og synge brudemarsj "på ordentelig". Hvem er neste sanger ut, tro...?

1433329018

Siste helgen i mai var Freidig på trøndertur! Vi fylte en vogn med glade sangere m/følge, og sang Chattanooga Choo-choo over fjellet til et sommerlig Trondhjem. Der snek vi oss til en aldri så liten minikonsert i Nidarosdomen - FOR et sted å synge May the road rise to meet you! Vi gjorde ære på oss selv og det kirkelige høysetet, og fikk skryt for Signore delle Cime fra en italiensk turist (her kan du høre første vers) - det lover bra for 2018! Vi sang oss igjennom Blåboka på torvet, og koste oss med Sound of Music i teateret, før vi tøffet tilbake - og alle var enige om at det var en fin tur! ;-) Flere bilder kan du se HER!

1432844104

Igår delte vi vår månedlige kaffekveld med Bryn Mannskor. Kakestandarden var definitivt på høyden, og det var både Bryngutta og Freidig også. Mannskoret vartet opp med urframføring av HELE (som dirigent Dag Øystein Berger understreket) sitt innmari fine Beatlespotpurri, spesialskrevet for dem av korets akkompagnatør Hanne T. Asheim. Vi sang for hverandre, og for et engere og begeistret publikum - blant annet et knippe årgangssangere fra Freidig. Solistinnslag fra Geir Wigdel og våre herlige Husmødre gjorde også sitt til at kvelden ble variert og festlig.

Flere bilder her!

1430074832

Konsertverter Langhus Veldig Blandede Kor stilte med imponerende kaker og smørbrød igår! Og sammen laget vi og Karteswingen en riktig festlig og velklingende aften på Ski - vi sees igjen!

1428566835
Laghus Veldig Blandede kor - bildet er lånt fra Østlandets Blad, 13/4, fotograf: YANASTUBBERUDLIEN

Vi forbereder oss til Ski-tur (- dog uten snefall, får vi håpe)!

Den 23/4 er vi invitert av Langhus Veldig Blandede Kor og sangkoret Karteswingen til å lage konsert på Salen, Torgveien 7, Ski. Vi tar vi med oss et knippe glade sanger og gleder oss til dét!

1427615353

Takk til alle involverte for en festlig kveld! Freidig har trolig aldri sunget så mange sanger på én konsert, og musikk-quiz-premien var en overraskelse for alle.:-)

Med et italiensk tilsnitt markerte vi nok et trappetrinn på vår ferd mot Roma i 2018, og tango og friske farger ga oss mental styrke til å møte snøkaoset som fulgte dagen derpå!


- 1 - - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - - 6 - - 7 - - 8 -

Created by Sangkoret Freidig Oslo